Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaan kanssa vaativiakin mittausjärjestelmiä liikkeen, äänen, videon ja radioaaltojen mittaukseen.


Liikkeen analysointi

Driftari -analysointityökalumme kerää tietoja moottoriajoneuvojen nopeuksista, kiihtyvyyksistä, ajolinjoista ja drifteistä. Kaikkea kerättyä dataa voi jälkikäteen analysoida erillisellä web-käyttöliittymällä. Driftarin värikkääseen maailmaan voi tutustua osoitteessa codelma.fi/driftari.

Akustiikkateknologia

Pyörivien kone-elimien melun analysointiin olemme kehittäneet akustiikkateknologiaa hyödyntävän ohjelmistoratkaisun, joilla voimme tuottaa reaaliaikaista tietoa eri osien kulumisesta ja ennakoida vaurioiden syntymekanismeja. Asiakasyrityksenämme hankkeessa on SisuAxles.

Atmosfäärin ilmiöiden mittaaminen

Atmosfäärissä tapahtuvien ilmiöiden mittaamisessa olemme vielä alkutaipaleella, joskin osaamisemme on jo tunnustettu Lapin Yliopiston Sodankylän Observatoriossa. Demohankkeessamme toteutamme uuden hajautettua laskentaa hyödyntävän antennijärjestelmän. Kehitystyömme tuloksena tulee syntymään uusi sovellus, joka on hyödynnettävissä laajasti eri tutkajärjestelmissä.

Ajankohtaista:

Vierailu Brysselissä

Euroopan parlamentti

Codelma Oy oli Arktisen Geoinnovaatio keskuksen (CAGI) mukana Brysselissä tutustumassa EU:n toimintaan ja kertomassa keskuksen tavoitteista. Tapasimme muun muassa alueiden

Lue lisää »

Tapaustutkimus:

Työstössä: liikedatan analysointityökalu

Räätälöityjen mittausohjelmistojen jatkojalostuksen tuloksena meille on syntynyt oma ralliajon analysointityökalu DRIFTARI. Mittausohjelma kerää mm. ajoneuvon nopeudet, kiihtyvyydet, ajolinjat sekä luisut (drifti),

Lue lisää »

VALIKKO