Kenelle ja mitä?

Link-Us on QR-koodeihin perustuva ohjelmistoratkaisu, jonka avulla tilaisuuksista saadaan laadukkaita yhteystietoja jälkikontaktoinnin kohteiksi. Tiedot tallentuvat automaattisesti ennalta määriteltyjen kriteerien mukaisesti, jolloin segmentointi ja kontaktointi on vaivatonta ja nopeaa.

Tapahtumat, messut

Jälkimarkkinointi ja -huolto ovat olennainen osa koko tapahtumakokonaisuutta, mutta usein tilaisuudet kuluttavat voimavarat Link-Us -palvelun avulla tapahtumien kävijäseurantaa ja jälkikontaktointia voidaan käsitellä helposti ja luotettavasti. Kattavan räätälöinnin käyttömahdollisuuksia voi olla esimerkiksi:

 • Esitetilaukset
 • lisätiedot, yhteydenottopyynnöt
 • arvontatiedot

Asiakassuhde

Asiakassuhteen menestyksekäs hoitaminen ja kanta-asiakasohjelmien onnistuminen edellyttävät asiakasrekisterin jatkuvaa ylläpitoa. Link-Us -palvelussa käyttäjä itse huolehtii yhteystietojen ylläpidosta ja määrittelee mielenkiintojen kohteet. Reaaliaikaisuus ja interaktiivinen vuorovaukutus ovat taattuja.

 • ohjeet, tuotepäivitykset
 • muistamiset, kiitokset
 • vinkit, esitykset (videot)

Link-Us yhdistää ja ylläpitää

Järjestäjien ja vierailijoiden yhteen saattaminen on kaikkien tilaisuuksien päätavoite. Kävijöillä on tilaisuudelle asetettuja tavoitteita yhtä lailla kuin järjestäjällä. Samaan aikaan kun kävijä saa ilmaistua omat kiinnostuksensa, Link-Us auttaa esittelijää saamaan lajiteltua ja ajantasaista tietoa, etukäteen määritellyin segmentoinnein.

 • B2B -tilaisuudet
 • B2C –messut ja –tapahtumat
 • Asiakasrekisterit

Miten Link-Us –palvelun saa käyttöön?

 1. Lataa sovellus Android –kaupassa.
 2. Rekisteröidy ja täytä pyydetyt tietokentät.
 3. Aloita käyttö

Link-Us –palvelun tarjoaa Codelma Oy, joka tuottaa asiakaskohtaisia ohjelmistoratkaisuja työkonevalmistajien sekä puolustus- ja ilmateollisuuden käyttöön. Tuotteet sijoittuvat pääasiallisesti haastaviin ympäristöihin, missä ohjelmistojen toimintavarmuus ja turvallisuus ovat erityisen tärkeitä. Codelma tarjoaa aina tarpeeseen parhaiten sopivan palvelun – yhdessä kumppanin kanssa räätälöitynä. Kerromme mielellämme tarkemmin Link-Us -palvelun monipuolisista mahdollisuuksista ja räätälöitävyydestä juuri Sinun yrityksesi tarpeisiin! Täältä löydät tarkemmat yhteystietomme tai voit toki jättää meille myös yhteydenottopyynnön!

Link-Us QR-koodi

Vinkki käyttökohteesta: asiakastilaisuus, messut

 • Vaihe1: Yritys lähettää asiakkaalleen kutsun tilaisuuteen. Kutsussa pyydetään ilmoittautumaan tilaisuuteen lataamalla Link-Us –palvelu.
 • Vaihe2: Kutsuttu henkilö kirjautuu Android-kauppaan ja lataa Link-Us –palvelun. Lataukset ja rekisteröintitiedot tallentuvat välittömästi tietokantaan yrityksen tutkailtavaksi (asiakastietoja).
 • Vaihe3: Tilaisuudessa kävijä lukee tuotteisiin liittyviä QR-koodeja lisätietojen saamiseksi, jättää yhteydenottopyyntöjä ja osallistuu arvontoihin.
 • Vaihe4: Tilaisuuden jälkeen tiedot ovat tallentuneet tietokantaan ja yritys voi ryhtyä käsittelemään niitä. Kiitetään tilaisuuteen osallistumisesta, lähetetään lisätietoja ja vinkkejä juuri niistä aiheista, joista kävijä on todella kiinnostunut.
Link-Us_puhekupla

Ajankohtaista:

Vierailu Brysselissä

Euroopan parlamentti

Codelma Oy oli Arktisen Geoinnovaatio keskuksen (CAGI) mukana Brysselissä tutustumassa EU:n toimintaan ja kertomassa keskuksen tavoitteista. Tapasimme muun muassa alueiden

Lue lisää »

Tapaustutkimus:

Työstössä: liikedatan analysointityökalu

Räätälöityjen mittausohjelmistojen jatkojalostuksen tuloksena meille on syntynyt oma ralliajon analysointityökalu DRIFTARI. Mittausohjelma kerää mm. ajoneuvon nopeudet, kiihtyvyydet, ajolinjat sekä luisut (drifti),

Lue lisää »

VALIKKO