Harri Hellgren

Toimitusjohtaja

Olen pitkänlinjan elektroniikka- ja ohjelmistoalan kansainvälisen kokemuksen omaava ammattilainen. Yhteinen nimittäjä koko urani aikana on ollut paikannusjärjestelmät ja niiden hyödyntäminen. Erityinen mielenkiintoni ovat erilaiset sähköiset ja optiset mittausjärjestelmät sekä paikantaminen. Olen aina ollut kiinnostunut tieteestä ja siitä, miten tekniikan avulla maailmasta saataisiin parempi paikka elää. Pidän haasteista ja pyrin aina parhaaseen lopputulokseen käytettävissä olevilla resursseilla. Suomen lisäksi puhun sujuvasti englantia ja ranskaa.

harri.hellgren(at)codelma.fi +358 44 213 6612 Codelma on LinkedIn fi.linkedin.com/in/harrihellgren


Samu Sutinen

Ohjelmistosuunnittelija

Toimin Codelmassa ohjelmistosuunnittelijana, ja tehtäviäni ovat sulautettujen järjestelmien ja ohjelmistoprojektien määrittely, ohjelmointi ja testaus. Kiinnostukseni kohteita ovat ohjelmointi ja elektroniikka, jotka työni lisäksi kuuluvat myös vapaa-ajan harrastuksiini. Luonteeltani olen utelias perfektionisti, mikä näkyy suurena tiedonjanona sekä siinä, että pyrin luomaan asiat aina parhaalla mahdollisella tavalla.

samu.sutinen(at)codelma.fi +358 40 503 6449


Sampo Sarrala

Ohjelmistosuunnittelija

Toimin Codelmassa järjestelmäasiantuntijan toimessa ja tehtäviini kuuluvat mm. sovelluskehitys, testaustehtävät sekä ohjelmistojen ja järjestelmien ylläpito. Olen koko ikäni ollut tekniikasta kiinnostunut ja pitkälle itseopiskellut, myös Linux-palvelinympäristö ja ohjelmistokehitys ovat olleet kiinnostukseni kohteita pidemmän aikaa. Työpäiväni koostuvat pääasiassa web- ja mobiilisovellusten kehittämisestä sekä sulautettujen järjestelmien testaamisesta. Perusluonteeseeni kuuluu päättäväisyys, joten pystyn aina saavuttamaan jatkuvasti korkeammalle nousevat tavoitteiteeni. Ei ole asioita joita et osaa, on vain asioita joita et ole vielä kokeillut.

sampo.sarrala(at)codelma.fi +358 50 591 4311 Codelma on LinkedIn fi.linkedin.com/in/samposarrala


Visio

Olemme ylpeitä laadukkaista ja ammattitaidolla toteutetuista palveluista ja ratkaisuista, jotka täyttävät vaativankin asiakkaan odotukset. Pitkäjänteisellä kehitystyöllä pyrimme turvaamaan Codelman toiminnan jatkuvuuden ja hallitun kasvun. Codelma on ensisijainen valinta.

Arvot

Asiantuntijana Codelma tarjoaa asiakkailleen lisäarvoa ja etua. Yhteistyö Codelman kanssa on ammattimaista, interaktiivista ja läpinäkyvää. Codelma on luotettava ja haluttu yhteistyökumppani ja hyvä työnantaja.

Ajankohtaista:

Vierailu Brysselissä

Euroopan parlamentti

Codelma Oy oli Arktisen Geoinnovaatio keskuksen (CAGI) mukana Brysselissä tutustumassa EU:n toimintaan ja kertomassa keskuksen tavoitteista. Tapasimme muun muassa alueiden

Lue lisää »

Tapaustutkimus:

Työstössä: liikedatan analysointityökalu

Räätälöityjen mittausohjelmistojen jatkojalostuksen tuloksena meille on syntynyt oma ralliajon analysointityökalu DRIFTARI. Mittausohjelma kerää mm. ajoneuvon nopeudet, kiihtyvyydet, ajolinjat sekä luisut (drifti),

Lue lisää »

VALIKKO